maanantai 24. syyskuuta 2012

varsat yksi ja kaksi

Tässähän alkaa tulla melko tiivis postausväli, sillä eihän tuota pelaamista vain voi lopettaa! Vaikka minkälaista on tapahtunut, ja pääasiassa hyvin on mennyt. Kuviakin tulee napattua vaikka millä mitalla, mutta jottei näistä kaikista tulisi kilometrien pituisia, yritän tiivistää hieman.. Runsaasti kuvia silti luvassa! Mutta pitemmittä puheitta eteenpäin.

Varsa numero 1

t. Marlene (isä: Swell - hevoskeskuksesta)
ystävällinen, ketterä, nopea

Marlene on ensimmäinen ja siten tietysti erityinen varsa, josta pidin kyllä kovasti ja asui Langbrettissa aikuiseen ikään asti, kunnes oli täysin koulutettu. Varsa sai melko mielenkiintoisen värin, mutta silti näyttää jotenkin persoonalliselta. Rahantarpeen ja haasteen etenemisen vuoksi oli kuitenkin pakko myydä, myyty hevoskeskukselle noin neljällä tonnilla.








Varsa numero 2

t. Silvan (isä: Breaker - hevoskeskuksesta)
nopea, hyppykammoinen

Silvanista pidän erityisesti, sillä tamma on todella nätti ja on sillä jopa hyvä rakennekin. Harmi vain että Silvanista ei ihan esteratsuksi ole, mutta ehkäpä tulevaisuudessa käydään kouluradoilla. Silvanin haluaisin ainakin näillä näkymin jättää itselleni, se kun vain on niin kiva.. (:

Tällä hetkellä Silvan on kasvanut juuri aikuiseksi ja koulutus on aloitettu, yksi ratsastuskerta takana.




Reneyan kanssa taas ollaan aina varsojen väleissä käyty treenaamassa ja kisaamassa parit kisat. Voittoja on tullut jo kaksista aloittelija-koulukisoista, ja yksistä aloittelija-esteiltä joten melko hyvin on mennyt. Renaya on nyt taas tiineenä, tällä kertaa orina on Magpie. Toivottavasti  tällä kertaa ei tulisi hyppykammoista, isältä nimittäin sekin piirre löytyy. Varsa syntyy aivan lähipäivinä, joten pian taas lisää varsauutisia.

Tallin pihapiiri on ollut hyvin julkaisukelvottomassa kunnossa, sillä kaikista halvimpien perustarpeiden jälkeen rahaa jäi vain pari tuhatta. Niillä on nyt yritetty pärjätä, ja maalauksia on maalattu vaikka kuinka monta kipaletta. Parhaiten rahaa kuitenkin tuli kisavoitoista ja Marlenen myynnistä, joten sainpas vihdoin uudistettua tallipihan ilmettä. Itse asiassa siitä tuli jopa omaan silmään todella kiva! Osa tontista on vielä tyhjänä odottamassa taas rikastumista, mutta sitä odotellessa, tässäpä kuvia tähän astiselta matkalta.



1# Varsa: Marlene ensimmäisillä maastoretkillään
Elaine, Renaya ja Silvan-varsa
2# Varsa: Silvan täysikasvuisena
Talli koostuu kolmesta ulkokarsinasta
Pienen pieni kenttä ja ratsastuksen alkeita nuoren Silvanin kanssa

2 kommenttia:

  1. Oih, ihana törmätä suomenkieliseen viiskytvarsaa haasteeseen. Pitäisiköhän minunkin perustaa omalleni blogi :D. Mulla on tähän mennessä 5 syntynyttä varsaa, vielä ehtisi :)! Seurailen innolla jatkoa!

    Terveisin Jade aka Satine.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että muitakin suomalaisia yrittämässä tätä melkoista haastetta! Perusta toki, olisi mahtia seurailla muidenkin menoa (: Ohhoh, oletkin sitten jo pidemmällä, pitäisi minunkin taas kunnostautua tämän kanssa..

      Poista